Основните трима кандидати в София ще имат сериозна битка за

...
Основните трима кандидати в София ще имат сериозна битка за
Коментари Харесай

Сериозна битка между Терзиев, Григорова и Хекимян в София предвиждат политолози

Основните трима претенденти в София ще имат сериозна борба за балотажа.

Това сподели в студиото на политологът доцент Мария Пиргова.

Имаше любимец в София, само че в този момент виждаме, че нещата са разместени много от жителите. Близки са позициите на първите трима, добави колежката ѝ Цветанка Андреева.

Преди да се направи " сглобката " някои градове бяха разпределени сред главните политически сили. Изглежда, че София авансово беше дадена на " Промяната ". До последно Борисов ми се коства, че не искаше да излъчи претендент, само че го натиснаха. Пловдив, Варна и други огромни градове са контрактувани. Но мисля, че жителите ще решат борбата по собствен метод, без значение какви инструкции ще дават партийните водачи. Наблюдаваме много по-професионална акция от други пъти. В провинцията излизат доста хора, които са мощни в познаването на локалната политика и проблемите. Въпросът е къде отиват тези хора след изборите. Хора има, това демонстрират локалните избори. Перник на мен на кметско равнище ми наподобява явен. Аз считам, че в София Васил Терзиев и Ваня Григорова ще отидат на балотаж. Сглобката на властта е направена устойчиво. Има систематизиране по браншове на публични поръчки, за Лукойл, Банката за развиване и така нататък Всичко е разпределено, добави Пиргова.

Ако има политически сделки " на мрачно " няма по какъв начин да знаем. Но постоянно има мощен протестен избор в София. В кандидатурата на Васил Терзиев имаше скандал и това отдаде въздействие. Гражданските кандидатури са с концепцията да разширят партийния избор, само че от време на време става противоположното. Mисля, че претендент кметовете можеше да поговорят за тероризъм, за гетата в София, в Пловдив и така нататък Не се приказва за такива неща. Според мен Ваня Григорова няма да отиде на балотаж. Твърде лява е. Тя събира протестен избор, углавен, само че това не може да те направи кмет, пък счита Цветанка Андреева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР