Основните теми, които обсъждаме, са свързани със законодателната рамка и

...
Основните теми, които обсъждаме, са свързани със законодателната рамка и
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП-ДБ са все по-близо до разбирателството, събраха се на спешна среща днес в НС

Основните тематики, които обсъждаме, са свързани със законодателната рамка и уговорките по отношение на Плана за възобновяване, Шенген и еврозоната

Работни групи на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ разговаряха в Народното събрание в понеделник. Няколко часа те водиха договаряния за целите в първата сесия на 49-ото Народно заседание.

И двете обединения бяха безапелационни, че диалози за сформиране на държавно управление не е имало.

„ Обсъжданията бяха единствено за това каква е законодателната стратегия на тази сесия на Народното събрание. Обсъдихме листата от законопроекти. Няма изненади. Не обсъждаме дали ще има държавно управление и како би било то. Не е наша работа ”, сподели Николай Денков от ПП-ДБ.

„ Основните тематики, които обсъждаме, са свързани със законодателната рамка и уговорките по отношение на Плана за възобновяване, Шенген и еврозоната. Утре продължаваме работата. В сряда ще излезем с обща позиция ”, изясни Росен Желязков. Той посочи, че измежду разискванията било и приемането на правосъдна промяна, а от тези диалози щяло да стане ясно дали първите две политически сили ще създадат държавно управление.

Вижте видео от късото изказване на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР