Основните сили на десантните военни части на Русия - ВДВ,

...
Основните сили на десантните военни части на Русия - ВДВ,
Коментари Харесай

Москва обвинява Киев, че прикрива зад жив щит установки РСЗО Град в Киев

Основните сили на десантните военни елементи на Русия - ВДВ, се съединиха на летището в Гостомел, Киев с 200-та десантчици, които го удържаха от през вчерашния ден. В резултат украинската столица е блокирана от запад, заяви съветското военно министерство.

В интервенцията са взели участие повече от 200 съветски вертолета, а десантът е бил гарантиран с Противовъздушна отбрана в региона, цялостна изолираност на бойните дейности по въздух и интензивно извършена радиоелектронна битка, гласи известието, което ще рече заглушаване на радари и радиостанции.

При завладяването на летището са премахнати над 200 националисти от състава на специфичните подразделения на Украйна, оповестява още Министерството на защитата на Русия. Загуби от съветска страна не се оповестяват.

Руските военни няма да нанасят удари по жилищни квартали в Киев, акцентират още от ведомството.

Данните на съветското разузнаване сочат, че на площад " Шевченко " в Киев има ситуирани установки РСЗО " Град " за нанасяне на удари в региона на летище " Гостомел "

" Използването от режима в Киев на жилищни квартали за прикритие на огневите позиции на тяхната артилерия се явява военно закононарушение. Този почерк ни е добре прочут. Такива способи интензивно се употребяват от свързани с Централно разузнавателно управление на САЩ терористи в Близкия Изток и в други страни ", акцентира съветското министерство на защитата.

По-рано от съветска страна оповестиха, че са дали доказателства на външното министерство на Франция за осъществявания от украински елементи геноцид в Донбас.

Боевете в Киев пък към този момент се водят по улиците.

Появи се и видео с съветските десантчици, които през вчерашния ден завзеха летище " Гостомел " в Киев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР