Основните лица на побойниците са две - едното е Бойко

...
Основните лица на побойниците са две - едното е Бойко
Коментари Харесай

Депутат от ДБ поиска бившите МВР министри и депутати от ГЕРБ Младен Маринов и Христо Терзийски да подадат оставка

" Основните лица на побойниците са две - едното е Бойко Борисов, другото е Иван Гешев ". Това акцентира депутатът от " Демократична България " (ДБ) Ивайло Мирчев на днешното изключително съвещание на Народното събрание, отдадено на полицейското принуждение от лятото на 2020 година против протестиращите против Бойко Борисов и Иван Гешев.

Мирчев уточни депутатите от ГЕРБ и някогашни Министерство на вътрешните работи министри от третото държавно управление на Бойко Борисов - Младен Маринов и Христо Терзийски, охарактеризирайки ги като " принадлежности ". Срам ме е да ви назовавам и да се водите мои сътрудници, " подайте оставка и това ще бъде единственото свястно нещо, което сте правили в последната година и половина ", настоя Мирчев.
 Бившите вътрешни министри: Проверка по случая с полицейското принуждение е осъществена и има осъдени Бившите вътрешни министри: Проверка по случая с полицейското принуждение е осъществена и има осъдени
Бившите министри на вътрешните работи Младен Маринов и Христо Терзийски коментрираха обстановката с оповестените видеокадри, в които се...

По-рано пред Българска национална телевизия депутатът от Демократична България Антоанета Цонева изрази мнение, че зад насилието над младежите стои желанието на някогашния министър председател Бойко Борисов и основния прокурор ИванГешев да пречупят митинга на ранен стадий.

" На втория ден, когато нашите деца излязоха на улицата и наляха тази сила в желанието си за същинска смяна, желанието на Борисов и Гешев е било да пречупи митинга на тази извънредно ранна фаза, да пречупи техния кураж и достолепие, пребивайки ги зад колоните на Министерски съвет, поднасяйки ги като жертвени агнета в краката на Борисов ", съобщи тя.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР