Основните катализатори за растежа на основната криптовалута могат да бъдат

...
Основните катализатори за растежа на основната криптовалута могат да бъдат
Коментари Харесай

Standard Chartered: Биткойнът ще достигне $100 хиляди до края на 2024 г.

Основните катализатори за растежа на главната криптовалута могат да бъдат евентуалното утвърждение на биткойн- ETF от SEC и наближаващия халвинг на биткойна.

Анализаторите на Standard Chartered потвърдиха пролетната си прогноза цената на биткойна (BTC) да се увеличи до $100 хиляди до края на 2024 година, написа Coindesk, базирайки се на представители на банката.

Според специалистите главните катализатори за растежа на главната криптовалута могат да бъдат евентуалното утвърждение на биткойн ETF от Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати (SEC) и наближаващия биткойн халвинг, предстоящ напролет на идната година.

В същото време един от водещите анализатори на банката, Джеф Кендрик, смята, че приемането на Bitcoin ETF евентуално ще се случи по-рано, в сравнение с мнозина чакат.

*В пространството на криптовалутите терминът халвинг се отнася до развой, който понижава скоростта на издаване на нови криптовалути. По-точно халвингът е периодическото понижаване на блоковата дотация, предоставяна на копачите. Халвингът подсигурява, че криптовалутният актив ще следва непрекъснат %...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР