Основните играчи в българската политика отправят толкова сериозни обвинения едни

...
Основните играчи в българската политика отправят толкова сериозни обвинения едни
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Основните играчи в българската политика правят следващи коалиции много трудни

" Основните играчи в българската политика насочат толкоз съществени обвинявания едни към други, че вършат последващи обединения доста сложни. Не споделям невъзможни, само че доста постави. Вървим към скептичен излаз ", сподели някогашният министър на образованието и сегашен декан на юридическия факултет на СУ " Св. Климент Охридски " проф. Даниел Вълчев.  

" Няма идеални общества и българското общество също не е идеално ", сподели още той. " Ти постъпвай както би трябвало, а пътят ще те следва. Пътят нормално е това пред нас, а не това зад нас. Пред нас има хиляди пътища ". Това е част от източната мъдрост, с която Вълчев разказа протичащото се в България.  

Той обясни, че това се отнася и до българската история, тъй като методът, по който сме постъпвали, чертае следата, която оставяме и по този начин стоят и нещата с народите.  

" Българите сме взимали всевъзможни решения, положителни, неприятни всевъзможни, само че това е следичка е историята на нашия народ ", добави той. Даниел Вълчев разгласи, че чака ниска изборна интензивност и позволява, че партиите са " възбудили " ; главно твърдите си ядра и хората, които изпитват цивилен дълг да гласоподават. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР