Основните герои на втората седмица на май ще бъдат близките

...
Основните герои на втората седмица на май ще бъдат близките
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата от 8-ми до 14-ти май: Нечии желания ще се сбъднат, а друг ще получи пари

Основните " герои " на втората седмица на май ще бъдат околните до нас планети: Слънцето, Меркурий и Венера, чиито аспекти ще дефинират трендовете на този интервал, оказвайки не всеки път еднопосочно влияние върху нас и нашата среда.

Съвпадът на Слънцето и Уран в съзвездието Телец на 9 май ще сътвори взривоопасни обстановки, когато ще бъде невероятно да усетим даже вътрешна естетика. Романтичните запознанства, случили се в този ден, надали ще имат съществено продължение, а триумфът в професионалната област е вероятен единствено в тези области, които са свързани с риск, творчество, нещо ексцентрично и извънредно.

През този интервал множеството Водолеи и Скорпиони ще бъдат склонни към крайни, неочаквани дейности и непредвидени решения. За всички представители на Зодиака е по-добре да не построяват дълготрайни проекти, а тези, които имат проблеми със сърдечно-съдовата система, би трябвало да заобикалят напрежението и физическото натоварване - рисковете от инфаркти и инсулти са доста високи. През това време не са необичайност случаите, свързани с електричество, електроника и пътешестване със аероплан, тъй че би трябвало да се поставят спомагателни грижи и внимание. Но креативните персони през този интервал ще бъдат изключително податливи на ненадейно ентусиазъм. Повечето от тях ще имат опция да основат нещо извънредно, ексцентрично, привличащо вниманието.

Секстилът на Меркурий със Сатурн на 12 май ще бъде добър тласък за достижения в бизнеса и науката. Добрата вътрешна организация и централизация ще оказват помощ освен да се сключат значими покупко-продажби или да се подпишат контракти, само че и да се положат сполучливо изпити. През този ден здравето ще радва тези, които съществено се грижат за вярното хранене, превантивните ограничения и не са склонни към ексцесии. Добър ден за закупуване на домакински парцел, земя, жилище. Що се отнася до сантименталната сфера, познанствата, почнали в този ден, евентуално ще бъдат началото на дълга и сериозна връзка. За двойките, които са в спор или взаимно напрежение, секстилът на Меркурий и Сатурн ще донесе опция съществено и уравновесено да обсъдят съществуващите проблеми, да открият аргументите за недоразуменията.

Хармоничният аспект на Меркурий и Венера на 13 май е удобен за контакти и връзки от всевъзможен тип. В деловата сфера той ще донесе прелестно другарство с сътрудници, опция за решение на отдавнашни проблеми благодарение на авторитетни хора. Деловите пътувания на този ден ще бъдат ефикасни, изключително за рекламни действия. Романтичната сфера ще донесе доста наслаждение на Девите, Близнаците и Телците, които ще имат опция да прекарат доста време с половинката си, най-вече измежду природата или на публични събития.

И най-после, тригонът на Венера и Сатурн в края на седмицата ще засегне някои морални аспекти на половите връзки на двойките, ще повдигне въпроси за верността, отговорността и прочувствената дълбочина на възприятията. Добър ден за подписване на брак, изключително за Козирог, Везни, Телец, Риби и Водолей. Обновяване на остарели връзки и трансформирането им в нови, по-обещаващи връзки е допустимо за Лъва, Овена и Стрелеца.

13 и 14 май са изключително удобни за промяна на външния тип, козметични процедури, само че не са желателни за диагностика и начало на лековит цикъл. Раците, Козирозите и Близнаците ще бъдат изключително податливи на простудни болести през тези дни, тъй че навременните превантивни ограничения ще разрешат на тези знаци да запазят положителното си здраве през почивните дни, както и през идната седмица на май. Вижте в галерията какво още да очаквате през тази седмица съгласно зодията си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР