Основната задача на всяко служебно правителство е да осигури условие

...
Основната задача на всяко служебно правителство е да осигури условие
Коментари Харесай

Червени войни! Депутат на БСП нападна Радев: Нинова ви направи президент! А сега й хапете ръката

Основната задача на всяко служебно държавно управление е да обезпечи изискване за осъществяване на почтени парламентарни избори. В това число да се въздържат от всички дейности и изказвания, които могат да се поясняват като политическа интервенция. Това съобщи националният представител от ПГ на “БСП за България “ в 47-ото Народно заседание и ръководител на Федерацията на потребителите в България инж. Емил Георгиев в предаването „Денят ON AIR“.

По думите му доста хора не могат да си обяснят борбата на президента с водача на Българска социалистическа партия и добави: „Битката сред президента и водача на Българска социалистическа партия доста хора не могат да си я обяснят. Аз си изяснявам едно – в никакъв случай човек не би трябвало да хапе ръката, която му е дала хляба. Президентът Румен Радев беше изкаран от военните служби и беше изработен президент извънредно със съдействието на госпожа Корнелия Нинова“, напомни той.

Според Емил Георгиев през 7-те месеца на постоянното държавно управление е имало доста провокации то да бъде свалено, а този напор е обвързван с вероятността Бойко Рашков да стане началник на КПКОНПИ. „Той хвърли ГЕРБ в смут, тъй като си дадоха сметка, че ще се разкрият големи корупционни схеми, че ще се разбере къде отиват парите за автомагистралите и за ремонтите на язовирите “, изясни той.

„Сегашният министър на стопанската система и промишлеността реши, че по някакъв метод егото му е наранено около историята с неговото уволняване и стартира тази политическа кавга “, съобщи Емил Георгиев е добави: „Действията му са политически, тъй като не може на секундата да се посегне на един зам.-министър на стопанската система, който даде всичко от себе си “, уточни той, визирайки Димитър Маргаритов.

Според Емил Георгиев страната нехае за правата на българските консуматори. „И тъкмо поради това, в качеството си на ръководител на ФБП, бях засегнат от дейностите на министъра. Останах с убеждението, че това е политическа поръчка. КЗП е самостоятелен надзорен орган. Факт е, че когато тази комисия стартира да се изправя с новото управление, започнаха ударите върху нея “, разяснява още той. Във връзка с шестимата освободени от поста си чиновници от КЗП Емил Георгиев бе безапелационен, че това е направено безусловно справедливо, защото някои от тях са имали обилни нарушавания.

“БСП за България “ се готви доста съществено за изборите. Очертава се тежка акция, насрещен конфликт с ГЕРБ. Левият електорат е по-консолидиран от предходните избори “, заключи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР