Основната версия за смъртта на телохраниля на Путин е самоубийство,

...
Основната версия за смъртта на телохраниля на Путин е самоубийство,
Коментари Харесай

Самоубийство или инцидент е загадъчната смърт на телохранителя на Путин

Основната версия за гибелта на телохраниля на Путин е самоубийство, околните му обаче считат, че до съдбовния край се е стигнало вследствие на трагичен случай. Днес съветските медии оповестяват детайлности по случая.

Тялото на 33-годишния Михаил Захаров е намерено в локва кръв в неделя вечерта от негови сътрудници. Наблизо бил и неговият длъжностен револвер. Това служи като начало на развиването на предпочитаната версия за самоубийство, оповестява mk.ru.

Захаров е бил във Федералната работа за сигурност (ФСС) над 12 години, като през последните години - в 5-ти отдел на Службата за персонална отбрана. Както е посочено от ФСС, този чиновник е взел участие директно в обезпечаването на специфичния маршрут на съветския държавен глава.

Негови сътрудници считат, че подобен акт може да бъде неодобрение от изискванията на труд и множеството изключителни часове, които е полагал, заяви преди ден Telegram каналът Baza. А през днешния ден добре информиран източник им е разказал, че Захаров е подхванал такава радикална стъпка, откакто е бил осведомен, че ще би трябвало да работи девети следващ ден без отмора. При това предходните дни работел от осем сутринта до късно през нощта.

 Охранител на Путин се простреля в Кремъл Виж още

Неприятната вест, съгласно източника, била обявена на Михаил в кабинета на шефа. Тогава охранителят се ядосал, ненадейно избухнал и нецензурно изругал, даже затръшнал вратата при излизане. Според очевидци по-късно той тръгнал по коридора към кухнята, където по-късно бил открит към този момент мъртъв.

В същото време първата брачна половинка на Михаил, с която се развел наскоро, споделя пред " МК " че той в никакъв случай не се е оплаквал от изтощеност. Тя счита, че с него е могло да се случи случай.

Други медии оповестяват, че Михаил има 9-годишен наследник от първия си брак, който е с психическо заболяване. Мъжът постоянно плащал прехрана на майката и посещавал момчето. С втората си брачна половинка той не съумял да изкара и една година след сватбата. През декември щял да се разведе.

От Федералната работа за сигурност смятат, че точно фамилните проблеми са станали причина гардът да отнеме живота си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР