Основната версия за побоя над Слави Ангелов е, че това

...
Основната версия за побоя над Слави Ангелов е, че това
Коментари Харесай

Гешев обясни кои са хората зад поръчковия побой над Слави Ангелов

Основната версия за побоя над Слави Ангелов е, че това е обвързвано с работата на журналиста. Зад случая стоят лица, които желаят да дестабилизират страната, обект са на наказателно следствие и се крият отвън границите на страната. Заяви на ексклузивен брифинг основният прокурор Иван Гешев, представен от Блиц.

" В началото, когато се случи тази извънредно неприятна преживелица, на всички места ни питаха по какъв начин може това да се случи по време на изключително състояние и дали ще се оправим и дали ще намерим причинителите. Познавам си екипа и знам хората ми на какво са способни. Благодаря на Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП и екипа, който непрекъснато работи ", поде главсекът на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

" Знам на какво бяха подложени екипите, които проверяваха това закононарушение - какъв брой циркулиране по улиците на София имаше, гледане на записи, срещи със сътрудници. Радвам се, че всичко завърши с триумф. Реализацията е повече от сполучлива. Не мога да разясня с детайлности доказателствата ", сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР