Основната версия за катастрофата с украинския Боинг край Техеран е

...
Основната версия за катастрофата с украинския Боинг край Техеран е
Коментари Харесай

Експерти по авиационни рискове: Основната версия за украинския Боинг е попадение с ракета

Основната версия за злополуката с украинския Боинг край Техеран е попадение на ракета , заяви интернационалната мониторингова група за оценка на авиационните опасности OPS GROUP в публично изказване.

" Причината за рухването на самолета на Международните авиолинии на Украйна от полет PS752 при политане от Техеран още не е известна, и предвид на политическите условия, надали ще бъде избрана в близко време . Отчитайки оценката на риска при интервенции с Техеран и Иран като цяло, предлагаме да се одобри като съществена версията, че става дума за случай, сходен на този с MH17 (свален над Донбас - б. р.) - до момента в който не се появят безапелационни доказателства, че това не е по този начин. " - се споделя в позицията на OPS GROUP, представена от " Укринформ ".

Експертите от групата означават, че на фотосите от мястото на злополуката, с които разполагат, " се виждат ясни пробойни от шрапнели по фюзелажа и крилата ". За момента няма безапелационна изясненост дали те са от ракета или са елементи от мотора.
 Експерти от IGTDS: Украинският Боинг е свален с ракета, Иран крие истината
Експерти от IGTDS: Украинският Боинг е свален с ракета, Иран крие истината

Анализирани са фотоси, видео…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР