Основната версия, по която работи МВР, е, че побоят е

...
Основната версия, по която работи МВР, е, че побоят е
Коментари Харесай

Основна версия за побоя над Слави Ангелов – журналистическата му работа

Основната версия, по която работи Министерство на вътрешните работи, е, че побоят е обвързван с журналистическата работа на Слави Ангелов. Трима души – директните причинители на побоя над Слави Ангелов, са с обвинявания. Вариантите са доста – омраза, любовна история, само че подобен нечовечен побой не става за една дума, казана изкривено – по тази причина повода евентуално е по-сериозна от междуличностни връзки. Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов пред bTV.

„ Няма нищо по-безценно от екипната работа, тъй като благодарение на сътрудници от доста институции успяхме да заловим виновниците за побоя. Не бих споделил, че задържаните живеят в мутренските времена на 90-те години, по-скоро не са мислили, че някой може да им се опълчи или да стигне до тях, тъй като нямам доверие някой да извърши такова нещо в случай, че знае какви са следствията по-късно “, разяснява случая Иванов.

„ С дейностите си и тези на прокуратурата сме потвърдили, че законът е еднакъв за всички и който го престъпи, рано или късно ще се изправи пред съда “, добави Иванов.

Арестуваните мъже са познати на полицията с предходни техни прояви.

Днес следва разглеждане на ограниченията им за неотклонение.

„ Най-вероятно биячите са работили по поръчка, в замяна на какво – не може да се разяснява “, добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи. Според него това са директните причинители, най-вероятно концепцията за побоя не е тяхна. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР