Основната цел на визитата ми в Одеса е продължаване на

...
Основната цел на визитата ми в Одеса е продължаване на
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: В Одеса съм, за да заявя подкрепата на България към Украйна

Основната цел на визитата ми в Одеса е продължение на двустранните диалози, които ние имаме с сътрудниците от украинска страна. Това сподели пред Българска телеграфна агенция министърът на защитата по време на визитата си в Одеса на 21 август, където се срещна с министъра на защитата на Украйна Олексий Резников.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11521
уточни, че визитата му е част от поредност интензивни срещи, диалози и разисквания на проблемите и помощта, които България има опция да окаже на Украйна в тези сложни времена. 

В малко по-далечна вероятност тази среща е значима за по-доброто ни съдействие в региона на защитата, отбранителната промишленост, софтуерното развиване, както и добиване на уроците от войната и използването им на процедура, с цел да сме сигурни, че въоръжените ни сили се развиват по подобаващия метод, учейки се от опита, който украинската войска натрупа с кръв, сподели още министър Тагарев.

В рамките на визитата си в Одеса се срещна с представители на българската общественост в Генералното консулство на България в Одеса, организира диалози с тях и им подари български книги. 

Благодарен съм на генералния консул в Одеса Светослав Иванов, който провежда среща с представители на българската общественост и организации. Първо, това беше потребно да срещнем българите тук с това, което прави в България постоянното държавно управление с поддръжка на парламентарните сили за оказване на помощ на Украйна. А и да чуем проблемите, които тази общественост има и за решаването на които тя разчита на българската страна, акцентира министър Тагарев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР