Основната цел на протеста не е постигната, а кадровите рокади

...
Основната цел на протеста не е постигната, а кадровите рокади
Коментари Харесай

Протестиращите – основната цел на протеста не е постигната

Основната цел на митинга не е реализирана, а кадровите рокади са искрата, която ще взриви гражданското неодобрение – коментарът е на протестиращите в столицата жители, които за 15-та поредна вечер се събират в този миг в триъгълника на властта, с цел да насочат апели за оставката на държавното управление и на основния прокурор. 17 часа е началото на 15-ия подред антиправителствен митинг в София с искане на оставка на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев. Мястото на демонстрацията още веднъж е пред постройката на президентството. Все още хората са малко и са се събрали към фонтана. Обстановката в региона е спокойна. Има полицейско наличие, прецизира БНР.

Протестиращите са разочаровани от обстоятелството, че двуседмичните им демонстрации са довели до тези резултати – кадрови рокади. Те разясняват, че главната цел на митинга не е изпълнена – оставката на цялото държавно управление и основния прокурор. Хората са безапелационни, че ще не престават да показват недоволството си против ръководещите и се надяват, че ще запазят гражданската воля за същински промени в страната.

Протестиращите остават твърди в решимостта си да смъкват държавното управление от власт и упорстват за спазването на правила, права и полезности. Младите хора на площада декларират, че няма да се уморят да стачкуват против " политическото надменност ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР