Основната цел на опозицията е да се подмени волята на

...
Основната цел на опозицията е да се подмени волята на
Коментари Харесай

Александър Симов: Целта на новосформираното мнозинство е темата Македония да се използва като димка

Основната цел на опозицията е да се подмени волята на българските гласоподаватели

„Ако Никола Минчев си тръгне, сигнала ще бъде към гласоподавателите. Това ще бъде един сигнал на мутренска мощ и неистина към хората. Ще значи, че в Народното събрание се е настанило едно ново болшинство.“ Това сподели националният представител от “БСП за България ” Александър Симов в ефира на Нова.

По думите му нарушаване на правилника във вчерашния ден не е имало. “ Всъщност беше разрушен един сюжет тематиката Македония да бъде употребена като димка на и от всички чувания стана ясно, че скандал на процедура няма“, добави националният представител от Българска социалистическа партия.

„От това, което чухме аз не видях никакъв скандал и всеки, който желае може да прочете въпросните паметни мемоари. Скандал няма, тъй като няма и решение, което на процедура ще мине през Народното събрание. Основната цел е да се подмени волята на българския гласоподавател и още веднъж да се върнем в ръцете на сили, които към този момент ги видяхме какво могат да направят“, съобщи Симов по повод напрежението и желаната оставка на ръководителя на Народното събрание.

В умозаключение той изрази вяра, че в Народното събрание има задоволително мислещи и с самостоятелен дух депутати, които ще спрат този развой.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР