Основната субстанция необходима на човек, за да живее е кислорода.

...
Основната субстанция необходима на човек, за да живее е кислорода.
Коментари Харесай

Николай Марков: Липсата на достатъчно кислород в болниците е престъпление

" Основната субстанция нужна на човек, с цел да живее е кислорода. Без него, изключително в животозастрашаващи здравословни положения, леталния край настава бързо!
И тъкмо поради това, няма по какъв начин неналичието на задоволително О2 в лечебните заведения да не е закононарушение, осъществено от длъжностни лица и политици ", написа специалистът по национална сигурност.
 Община Бургас ще закупи 10 кислородни концентратори за потребностите на болничното заведение Община Бургас ще закупи 10 кислородни концентратори за потребностите на болничното заведение
По решение на Общинския спешен щаб Община Бургас ще закупи 10 кислородни концентратори за потребностите на УМБАЛ Бургас, заяви кметът Дими...
" По всички типове медии лекари и медицински личен състав КРЕЩЯТ за неотложна доставка на О2, само че подобен не идва и не идва. И няма да пристигна, не поради по този начин наречената рецесия, в която без протокол за лекуване и без налично такова, всяко денонощие медиците настояват, че са излекували по 1-3 хиляди индивида.
Как стават тези неща и без лекари, нужния О2, без медикаменти за коронавирус инфекцията, без ясно написани протоколи за лекуване и без даже задоволително апарати и друга нужна техника? Не на мен тези!
След като няма постоянни доставки на О2, който може да се създава по изцяло елементарен инженерен метод, значи единствено едно - някой пречи това да се случи. И този някой е властта! От нея зависи всичко, което се случва или не се случва и тя носи конституционна и тежка наказателна отговорност за следствията. Последната липсва, заради цялостно неявяване и на правосъдна система, както и всяка друга система . Невероятно, само че факт!
Предлагам да си върнем достолепието по всевъзможен начин, като отчетем, че по-голямата морална тежест от открития изцяло подправен либерален ред е човешкото ни правото на живот.
 Николай Марков: Спомням си какво сподели здравният министър преди броени седмици Николай Марков: Спомням си какво сподели здравният министър преди броени седмици
" Пореден умопомрачителен ден, в който набедения за министър на опазването на здравето следващ доктор, приказва цялостен час по малкия екран без да каж...
Отнетото. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР