Основната роля на един смарт часовник е да даде повече

...
Основната роля на един смарт часовник е да даде повече
Коментари Харесай

Серията HUAWEI WATCH 3 предлага богатство от интерактивни циферблати – от разучаване на Космоса и Луната до видеоигри

Основната роля на един смарт часовник е да даде повече надзор над живота ни посредством все по-модерни и потребни функционалности. Но часовникът е и определящ стила аксесоар, по тази причина неговият дизайн е не по-малко значим от функционалността му. Всеки от нас разполага с разнообразни тоалети –  бизнес, ежедневни, спортни или коктейлни. A всички модели от серията Huawei Watch 3 могат да станат естествена част от тях, с помощта на лесната промяна на каишките им и благосъстоянието от циферблати, които могат да бъдат всичко – от моден артуърк до същинска интерактивна игра.
Уникален часовник с динамични, DIY и гейминг циферблати
  Моделите от серията HUAWEI Watch 3 са първите смарт часовници, които идват с новаторската опция за потребление на динамични, гейминг и видео циферблати. За първи път потребителите могат да ръководят, да споделят и даже да играят на екрана на циферблата си. Зад това стоят голям брой софтуерни и хардуерни графични благоприятни условия като 3D рендеринг, видео декодиране и други системи за обогатяване на потребителското изживаване.

Иновативните циферблати за серията HUAWEI WATCH 3 следват концепцията и естетиката на новата операционна система HarmonyOS, като работят освен в интерес на образната стойност на часовника, а и като бутони за активиране на разнообразни функционалности.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР