Основната причина принц Хари и Меган Маркъл да напуснат кралския

...
Основната причина принц Хари и Меган Маркъл да напуснат кралския
Коментари Харесай

Ето колко струва омразата към Меган Маркъл

Основната причина принц Хари и Меган Маркъл да изоставен кралския двор и да се открият зад океана бе масираната офанзива против тях и най-много против някогашната актриса от страна на медиите. Не по-малко ненавист се изля против нея и в обществените мрежи, а съпрузите нееднократно призоваваха за по-добра регулация в интернет пространството.

Сега за Меган се приказва по-малко, просто тъй като се появява задоволително рядко в медийното пространство. Но потребителите в обществените мрежи постоянно имат някоя и друга тематика за дискутиране, обвързвана с херцогинята на Съсекс. А, става известно, някои са съумели и да монетизират отрицателните настроения към нея.

Според отчет на платформата Bot Sentinel, 25 канала в YouTube са спечелили общо три и половина милиона $ от реклама с помощта на видеата си, изпълнени с ненавист против Меган Маркъл. Трите " най-успешни " в тази цел сметки са прибрали към 494 729 $ за интервала на съществуването си.

Още по-впечатляващо е, че 25-те канала, в които е засечено наличие, обвързвано с херцогинята на Съсекс, тирада на омразата и тайни теории по неин адрес, генерират общо 497,5 милиона гледания. Тези пък в топ три имат общо над 70 милиона гледания, предава Newsweek, представен от lifestyle.bg.

В някои от най-гледаните видеа се приказва за далечна връзка сред Меган и Доди ал-Файед, а в други на брачната половинка на принц Хари се приписват свръхестествени качества. Или пък се твърди, че тя е част от рискова загадка организация, която има за цел да унищожи монархията.

Други тайни теории гласят, че Меган е фалшифицирала първата си бременност. А в умозаключение може да прибавим, че освен омразата на база породист симптом, само че и желанието за облага са главните мотори на масираната акция против херцогинята на Съсекс в последните години. И явно на този стадий няма какво да я спре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР