Основната ни отговорност днес е във времето преди два стратегически

...
Основната ни отговорност днес е във времето преди два стратегически
Коментари Харесай

Комсомолците на ГЕРБ с инструктаж да хвалят стабилността предизборно

Основната ни отговорност през днешния ден е във времето преди два стратегически избора пред страната ни да не допуснем превес на популизма. Трябва да се явим пред българските жители с резултатите от работата си във всяко едно обитаемо място в страната и за следващ път да затвърдим позициите си и да продължим стабилността в България, на Балканите и в Европа. Това съобщи ръководителят на Младежи ГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев пред над 130 младежи по време на откриването на десетия Зимен университет на МГЕРБ.

„ Хората, които ще изберем в Европейския парламент ще могат да отидат там с активите, които Бойко Борисов и България реализираха по време на сполучливото българско председателство на Европейски Съюз “, акцентира Георгиев, представен от пресслужбата на ръководещата партия.

Той съобщи още, че младежите би трябвало да опълчват на надигащата се вълна от популизъм, операции и подправени вести.

„ Нашите съперници през днешния ден показват цялостно неуважение към демокрацията и институциите. Това Българска социалистическа партия да се трансформира напук от парламентарна в извънпарламентарна партия демонстрира нейната некадърност да пази ползите на своите гласоподаватели от най-високата естрада - тази на Народното събрание. Ето за какво на идните избори ние би трябвало да защитим демокрацията и да се противопоставим на подправените вести, че България е тресавище “, сподели още ръководителят на МГЕРБ.

Представителят на фондация „ Ханс Зайдел “ за България Богдан Мирчев съобщи, че за тях е отговорност към този момент 10 години да поддържат младите и дейни хора от ГЕРБ, които желаят да работят за развиването на страната си.

„ За нас е значимо да ви дадем опция да повишавате знанията и уменията си, да сте готови и един ден да се включите в ръководството на страната оптимално готови. Сега е времето да придобиете политическа просвета и да се образувате като водачи във вашите райони в цялата страна “, акцентира Мирчев.

Символичният хазаин на форума в лицето на кмета на Сандански Кирил Котев поздрави младежите с юбилейното издание на Зимния университет на МГЕРБ.

„ Тук имате опцията да се докоснете до доста лектори и да черпите познания, само че в това време ние политиците, които участваме в ръководството на страната, да чуем вашето мнение, да получим противоположна връзка за ръководството, което организираме. Помагайте ни за развиването на вашите родни места и райони, учете и мечтайте, с цел да сте задоволени и да постигнете задачите, които си поставяте “, съобщи Котев.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева посъветва младежите да бъдат дейни пори търсенето на решения за проблемите на техните родни места.

„ Заедно можем да продължим да променяме страната ни. Някой ден вие ще поемете щафетата от нас и се веселя, че младежи като вас имат предпочитание да се развиват и да работят за България. А за последните 10 години България се промени доста и младежите, с които започнахме преди 10 години през днешния ден за заместник-министри, депутати, общински съветници, означи Савеклиева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР