Основната на причината на всичко случващо се е, откакто Румен

...
Основната на причината на всичко случващо се е, откакто Румен
Коментари Харесай

Проф. Христова: Откакто Радев е президент, има тежък сблъсък между институциите


Основната на повода на всичко протичащо се е, откогато Румен Радев е президент има доста тежък конфликт сред институциите . Това мнение изрази политическият психолог проф. Антоанета Христова за следващата престрелката сред министър председател и президент.

Според нея този конфликт избива, когато единият се усеща притиснат, в тази ситуация повече Румен Радев . В двамата има задоволително интерес доста ясно да се уточни линията на враждуване и тя да бъде изнесена на напред във времето, означи проф. Христова.

Тя отхвърли да разяснява смс свадите, тъй като няма данни . Ние следим резултата от преди този момент несъответно заетите функции, тъй като президентът Радев влезе като политически състезател, а не като президент .

В момента двама политици са в спор , акцентира проф. Христова, съгласно която няма причина за оставка на премиера .
 В политиката да влизат хора с одобрени полезности, желае Радев
В политиката да влизат хора с одобрени полезности, желае Радев

Българите ставали все по-взисквателни към моралния образ

По думите й Борисов имал учредения да се усеща горделив с работата си против избрани лица. Нека да запазим полезностите и да запазим правото на правосъдната си система, тъй като всичко друго е операция, прикани тя.

Проф. Христова уточни, че няма нито политическа партия, нито нов или остарял политически състезател, които да са взели дял от всичко, което става. Хората, отвращавайки се от всичко това вземат решение да не гласоподават на изборите и не припознават този, който употребява разнообразни технологии.

По думите й този, който желае да вземе властта сега наподобява като корпоративен и цивилен деен индивид , който не познава гласоподавателите си.

Проф. Христова разяснява фотосите на премиера , на чието шкафче има револвер като неприятна реклама с колажно изображение , с която се насочва вниманието на хората, които стартират да приказват, че обликът девалвира . Не сме виждали премиера в обстановка, в която е уязвен - това е неприятна реклама за него , счита тя.
 Борисов: Видяха, че с избори не могат да ме бият, и започнаха компромати по учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР)
Борисов: Видяха, че с избори не могат да ме бият, и започнаха компромати по учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР)

Борисов към този момент ще спи с револвер: Целта е да ме смачкат душевен, а по-късно ще ни посегнат и физически
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР