Основната лява опозиционна партия в Гърция СИРИЗА внесе вот на

...
Основната лява опозиционна партия в Гърция СИРИЗА внесе вот на
Коментари Харесай

СИРИЗА внесе вот на недоверие срещу гръцкото правителство

Основната лява опозиционна партия в Гърция СИРИЗА внесе избор на съмнение против държавното управление поради неуспеха с преодоляването на следствията от снежната стихия, която обхвана страната. Това пише електронното издание на гръцкия вестник Kathimerini. 

" Снежната стихия погреба последните илюзии, че Мицотакис има способността да се поучи от своите неточности и закъснения и от трагичните резултати от своите идеологии. От името на парламентарната група на СИРИЗА – Прогресивен алианс импортирам избор на съмнение против най-лошото държавно управление, което страната е познавала след рухването на диктатурата. В демокрацията няма задънени улици ", сподели водачът на гръцката съпротива Алексис Ципрас в Народното събрание в четвъртък, представен от изданието и Агенция " Фокус ". 

Ципрас сподели, че държавното управление се е провалило във всяка изключителна обстановка през последните няколко години, като горските пожари, които опустошиха елементи от Атика и Евия предишното лято, пандемията и снежните стихии - както тази седмица, по този начин и предходната зима.  

Председателстващият съвещанието на Народното събрание Никитас Какламанис заяви, че парламентарната активност се прекратява и предстоят тридневни съвещания.

Министърът на развиването Адонис Георгиадис заяви от парламентарната естрада, че държавното управление ще даде отговор на всички въпроси по време на идния спор в Народното събрание. Очаква се тридневният спор да стартира в петък следобяд и да приключи с гласоподаване на вота в неделя вечерта.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР