Основната характеристикана огледалната дата 09.09. е, че на този ден

...
Основната характеристикана огледалната дата 09.09. е, че на този ден
Коментари Харесай

Огледалната дата 09.09. носи щастие и късмет! Как да си намислите желание, за да се сбъдне?

Основната характеристикана огледалната дата 09.09. е, че на този ден Законът на привличането ще работи повече от всеки път. Всеки ще може да реализира мощна енергийна връзка с Вселената, с цел да промени живота към по-добро. Нумеролозите разкриват по какъв начин да се обърнете към цифрата Девет за помощ и да извършите желанията си. 

Девет е броят на ангелите. Това е знак на почтеност, откровеност, отговорност. Късметът ще се усмихва единствено на тези, които са подготвени да положат старания за реализиране на това, което желаят. 

От нумерологична позиция 9-ти септември ще бъде ден на ентусиазъм и събуждане на вътрешна мощ. От ранна заран до късно през нощта ще бъдем заобиколени от обич, грижа, успокоение и щаастие. Хармонията ще се прояви във всичко. Дори в елементарните неща можете да видите нещо вдъхновяващо. Двойната девятка носи позитивни промени в персоналния и професионалния живот. В същото време през днешния ден е доста значимо да забележите подканите от горната страна, с цел да не се спънете по пътя. Именно вниманието, отдадеността и вярата в най-хубавото ще ви принудят да стигнете до светлата страна на живота. Най-важното е да не губите време и старания за безмислени неща. Приоритизирайте, с цел да разберете какво в действителност желаете от живота.

Как да си намислите предпочитание на 9.09., с цел да го сбъднете:

Огледалните дати не са инцидентно съвпадане на числата, а знак, че е пристигнал моментът да се вършат стремежи и да се възнамеряват огромни промени. Нумеролозите споделят, че е по-добре да започнете всички значими неща на такива дати. Това обединение на цифри зарежда една фантазия, желание или деяние с позитивна сила, която притегля шанс.

Числото 9 е обвързвано с развиването на всички гении. Ето за какво, в случай че от дълго време желаете да извършите желанието си, би трябвало да се обърнете към това число и да се помолите, с цел да засилите тези качества, които ще ви бъдат потребни за реализирането на фантазията ви. За да постигнете мечтаното, то би трябвало да се повтори 9 пъти. Тогава освен заветното ще ви бъде изпълнено и ще пристигна шансът, само че и ще се развият нужните качества.

Можете да извършите желанието си по следния метод: Вземете лист хартия и запишете това, за което мечтаете. Напишете утвърдително: " Купих си кола ". След това листът би трябвало да бъде прегънат и прикрит на скрито място или подложен в портфейл. Той ще бъде вашият амулет.

Успех! Силите през днешния ден са с вас!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР