Основната грешка при ремонта на ул. „Граф Игнатиев“ беше, че

...
Основната грешка при ремонта на ул. „Граф Игнатиев“ беше, че
Коментари Харесай

Фандъкова: Допуснахме сериозна грешка при ремонта на „Графа“


Основната неточност при ремонта на ул. „ Граф Игнатиев “ беше, че пропуснахме момента за сериозна връзка с жителите. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова в изявление за предаването „ Годината “ по „ Дарик “ радио.

„ Урокът, който научихме във връзка цялата реорганизация на улица „ Граф Игнатиев “ е, че единствено работа не е задоволителна. Заложихме на съществени старания в това да подготвим, защитим и осъществяваме плана и пропуснахме момента за дейна връзка с жителите и изключително с живеещите и работещите в тази зона “, съобщи Фандъкова.
Тя разясни, че ремонтът е бил безусловно нужен, като реконструкцията на улицата не е единствено от плочки и павета, а е план е с вложения в подземната инфраструктура на улицата.

Кметът на София Йорданка Фандъкова разяснява и тематиката за качеството на въздуха в София.
„ Това е тематиката, която е водеща в градския дневен ред на София и на всички огромни градове, тъй като от ден на ден хора стартират да осъзнават, че от всички жители и от всички институции зависи да създадем качеството на въздуха по-добро “.

Фандъкова съобщи, че през днешния ден, 22 декември, буферните паркинги на метрото ще са безвъзмездни за всички, които оставят колите си и употребяват градския превоз. Мярката за гратис паркиране се вкарва поради повишеното наличие на фини прахови частици във въздуха на столицата. Среднодневната норма е два пъти над нормата. Прогнозата сочи, че продължава безветрието над столицата, а и ниските темтператури за причина на температурна инверсия. От общината насочиха зов жителите да оставят персоналните си коли, а семействата, които се отопляват на твърдо гориво да употребяват различно, при опция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР