Основната актуализация за сигурност на Windows 11 KB5034765“, пусната през

...
Основната актуализация за сигурност на Windows 11 KB5034765“, пусната през
Коментари Харесай

Microsoft пусна „бъгава“ актуализация на Windows 11, но предложи решение и обеща поправка

Основната актуализация за сигурност на Windows 11 „ KB5034765 “, пусната през февруари аргументи обилни неудобства на доста консуматори, които се пробваха да я конфигурират. Microsoft предложи краткотрайно решение на казуса и съобщи, че работи по пълноценна корекция.

Много консуматори, които са се пробвали да конфигурират актуализацията KB5034765 на компютри с Windows 11 22H2 и 23H2 са открили, че процесът стопира на 96%. След това инсталацията се приключва с код за неточност „ 0x800F0922 “. Неуспешната апаратура е единствено едно звено от към този момент дългата верига от проблеми, породени от KB5034765 след стартирането му на 13 февруари. След сполучлива апаратура на някои машини изчезва лентата на дилемите. Също по този начин Explorer стопира да действа вярно, а в някои случаи бяха регистрирани проблеми с продуктивността.

Microsoft призна за новата неточност и даде обещание да я в профил, само че не уточни съответни периоди. От компанията означиха, че при несполучлив опит за възобновяване системата сама го връща назад. Като краткотрайно решение на казуса Microsoft предложи ръчно заличаване на скритата директория C:$WinREAgent и вероятно следващо рестартиране на компютъра. След това инсталирането на актуализация би трябвало да приключи сполучливо.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР