Основна цел ни е да изпратим в Европейския парламент български

...
Основна цел ни е да изпратим в Европейския парламент български
Коментари Харесай

Марешки: Когато променим Европа, ще променим и България

Основна цел ни е да изпратим в Европейския парламент български родолюбци, а не безродници. Това сподели пред БНР водачът на партия "Воля " Веселин Марешки, който е първи в листата на обединението "Воля - българските родолюбци " за евровота.

Мисля, че и с вътрешни, и с всевъзможни избори няма да е проблем да бъда на първата позиция, тъй като хората желаят да виждат съумели българи, само че съумели не на техен тил, сподели той и добави: "Марешки не слуша никой, с изключение на своите гласоподаватели и българския народ като цяло. Не всички гласоподават за мен, само че всички харесват това, което върша. Защитаваме интереса на всички български гласоподаватели. Когато се боря против картелите, другите плахо се крият и никой не обелва дума за тези неща. Освен Марешки, кой се бори против картелите ".

Втори в листата е Орхан Исмаилов, сподели Марешки и добави, че членовете на Народна партия за независимост и достолепие не са свалили доверието си от него.

Лидерът на "Воля " не изключи опцията да не излъчат европредставител след изборите поради фалшификациите, които, по думите му, се готвят. Все отново той има вяра, че ще прескочат прага от 5,8%.

Отиваме на европейските избори във формат - коалиция "Българските родолюбци ", като към него не престават да се включват. Това е единствената опция на цялото статукво от 1989 година насам. Говорим за същинска опция на съумели, прагматични хора, които могат да трансформират България, в случай че българските жители имат предпочитание за това, разгласи водачът на "Воля ".

Всички са забелязали по какъв начин отиват там, стартират да приказват на административен, изсъхнал и отегчителен език. Стават някакви сухари, които употребяват шаблони и никой не ги схваща какво вършат, какво приказват. Сега в края на мандата са се задействали да демонстрират кой какво е приключил, а българският народ по джоба си усеща кой работи за него и кой го ограбва, разяснява още Веселин Марешки.

Той бе безапелационен: "Ако ние управляваме, България ще бъде друга и то в доста къси периоди. Когато променим Европа, по-късно ще променим и ръководството в България ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР