„Основна цел ни е да изпратим в Европейския парламент български

...
„Основна цел ни е да изпратим в Европейския парламент български
Коментари Харесай

Марешки: Когато променим Европа, ще променим и България

„ Основна цел ни е да изпратим в Европейския парламент български родолюбци, а не безродници “. Това сподели пред БНР водачът на партия „ Воля “ Веселин Марешки, който е първи в листата на обединението „ Воля - българските родолюбци " за евровота.

„ Мисля, че и с вътрешни, и с всевъзможни избори няма да е проблем да бъда на първата позиция, тъй като хората желаят да виждат съумели българи, само че съумели не на техен тил “, сподели той в изявление за предаването „ Преди всички “ и добави:

„ Марешки не слуша никой, с изключение на своите гласоподаватели и българския народ като цяло. Не всички гласоподават за мен, само че всички харесват това, което върша. Защитаваме интереса на всички български гласоподаватели. … Когато се боря против картелите, другите плахо се крият и никой не обелва дума за тези неща. Освен Марешки, кой се бори против картелите “.

Втори в листата е Орхан Исмаилов, сподели Марешки и добави, че членовете на Народна партия за независимост и достолепие не са свалили доверието си от него.

Лидерът на „ Воля “ не изключи опцията да не излъчат европредставител след изборите поради фалшификациите, които, по думите му, се готвят. Все отново той има вяра, че ще прескочат прага от 5,8%.

„ Отиваме на европейските избори във формат - коалиция „ Българските родолюбци “, като към него не престават да се включват. Това е единствената опция на цялото статукво от 1989 година насам. Говорим за същинска опция на съумели, прагматични хора, които могат да трансформират България, в случай че българските жители имат предпочитание за това “, разгласи водачът на „ Воля “ пред БНР.

„ Всички са забелязали по какъв начин отиват там, стартират да приказват на административен, изсъхнал и отегчителен език. Стават някакви сухари, които употребяват шаблони и никой не ги схваща какво вършат, какво приказват. Сега в края на мандата са се задействали да демонстрират кой какво е приключил, а българският народ по джоба си усеща кой работи за него и кой го ограбва “, разяснява още Веселин Марешки. Той бе безапелационен:

„ Ако ние управляваме, България ще бъде друга и то в доста къси периоди. Когато променим Европа, по-късно ще променим и ръководството в България “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР