Основна тема в последния ден от седмицата е държавният бюджет

...
Основна тема в последния ден от седмицата е държавният бюджет
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Бюджетен петък и една лека телесна без драскотина

Основна тематика в последния ден от седмицата е държавният бюджет - който към този момент мина безболезнено утвърждението на изключително съвещание на Министерския съвет.

Другите участници в некоалицията - ГЕРБ и Движение за права и свободи - обаче не дават обещание поддръжка за плана на Асен Василев, стана ясно през днешния ден от реплики на водачите Бойко Борисов и (засега единствено на ПГ) Делян Пеевски.

Ресторантьорите обаче ще продължат да заплащат единствено 9% данъчна ставка, реши Народното събрание на първо четене, а след това одобри и понижаване на прага на кешовите заплащания на половина, както и

19-годишното момиче, което разгласи, че е бито от служители на реда при митингите предходната седмица, не е " без драскотина ", както разгласи Столична дирекция на вътрешните работи - а с лека телесна щета, сочи здравна експертиза.

Уговореното помирение сред " Хамас " и Израел влезе в действие през днешния ден и даже стартира стартиране на дребни групи пленници от страна на терористичната организация.

Газ, служител за ароматизиране на пропан-бутан изтече в София и стресна столичани - само че провокира единствено гадене у някои в кв. Военна рампа.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР