Основна тема е, че стана ясно, че България отива на

...
Основна тема е, че стана ясно, че България отива на
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Аз нямам никакво доверие на Бойко Борисов

" Основна тематика е, че стана ясно, че България отива на следващите пети избори, което е извънредно за хората. Ние от " Демократична България " направихме всички старания да не се случи това. Сега обаче би трябвало да разбираем на хората за какво стигнахме до това състояние и какво ще им предложим ", това съобщи Атанас Атанасов от " Демократична България " в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

" Аз нямам никакво доверие на Бойко Борисов. Той нямаше да даде поддръжка за нашия мандат. Бях уверен за това, бях песимист през цялото нещо. Колегата Христо Иванов искаше да направи нещо за страната, откровено. Говорихме си доста. Затова и вярваше, че това може да се случи. Те ни препънаха още в президентството ", съобщи Атанасов.

" Вчера един от сътрудниците, прочут през годините народен представител от Българска социалистическа партия, приказваме и аз го запитвам " Защо го вършиме това с Борисов? Ясно е, че нищо няма да стане, за какво го вършиме? " И бях учуден от отговора: " Като не желаете вие, ще отидем при тях ". Ето разграничителната линия " вие " и " те ", описа депутатът от Демократична България.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР