Основен свидетел по делото за стрелбата с гранатомет по Алексей

...
Основен свидетел по делото за стрелбата с гранатомет по Алексей
Коментари Харесай

Свидетел за стрелбата срещу Алексей Петров - обвинен в убийството на DJ Teddy

Основен очевидец по делото за стрелбата с гранатомет по Алексей Петров е упрекнат в убийството на варненския диджей Тодор Тодоров, прочут като DJ Teddy, твърди " Блиц ". Задържането на Константин Бухлев озадачи мнозина, осведомени с жестокото прeстъпление, тъй като следствието по случая цикли към този момент четири години половина и, макар че през цялото време службите имаха съответни насоки за извършителството, доказателства по този начин и не бяха събрани.

Диджеят Тодор Тодоров бе прободен неведнъж с нож през февруари 2015 година пред блока си във варненския квартал „ Левски “. Между кориците на делото, което е 8-9 тома, се съдържа информация за лице по прякор Опашката, който на няколко пъти се е срещал със софиянеца Константин Бухлев. Опашката, както " Блиц " написа през 2015-та, е от старите автоджамбази и е имал спор с убития DJ Teddy поради жена. Редно е да се подчертае обаче, че в делото няма данни и доказателства за съпричастност на Опашката към извършителството на убийството на Тодор Тодоров.

Опашката посещавал Константин Бухлев в магазина му за авточасти в София. Не е ясно какво тъкмо са си говорили двамата и по какъв начин се е стигнало до доказване авторството на закононарушението от страна на Бухлев. Очаква се това да се случи през днешния ден на съвещанието в Окръжен съд – Варна, когато в 10:30 часа ще се гледа настояването на прокуратурата във Варна за непрекъснато задържане под стража на Константин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР