Основен проблем е политическата криза. Това, че нямаме работещ парламент

...
Основен проблем е политическата криза. Това, че нямаме работещ парламент
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков: Борисов се е скрил под тогата ми? Остроумно, но безвкусно

" Основен проблем е политическата рецесия. Това, че нямаме работещ парламент доста ни лимитира. Президентът Радев е в шизофренна обстановка - прави се, че няма нищо общо със служебното държавно управление, а след това им дърпа ушите. Аз съм подготвен на всякакво държавно управление, с цел да излезем от рецесията. Не съм колеблив човек, само че не развявам пестник, а простирам ръка. В момента зеления документ излгежда като репресивна мярка, а имунизирането става принудително. 30% от хората са подготвени да си купят документ без да са се ваксинирали ".

Това съобщи кандидат-президентът, подсилен от ГЕРБ-СДС, проф. Анастас Герджиков пред NOVA NEWS, представен от Епицентър.

По думите му не се прави нищо за здравната рецесия, а 6 месеца са проспани.

За него цените на електрическата енергия са проблем, тъй като от тях зависят цените на редица артикули и услуги. Той поддържа предлагането на Радев да се намалят краткотрайно излъчванията. Но съгласно него хаосът към този момент е основан.

" Българският президент би трябвало да може да наложи нашата позиция, да има малко по-твърда политика. Реалистичният период за прекосяване към зелена сила е 20 години, а в средносрочен проект не можем без Топлоелектрическа централа " Марица - Изток ". Трябва да отложим затварянето ѝ с 15-20 години, до 2040 година Да се върнем към насърчаване на нуклеарната енергетика ", изрази мнение той.

Мнението му е, че измежду ограниченията, които могат да се вземат в този момент са обезпечаване на задоволително електрическа енергия на пазара, ограничение на износа, в случай че се постанова, както и помощ за производителите, които би трябвало да заплащат висока цена на битовия ток, а и подкрепяне на обществено слабите.

Той счита, че те могат единствено да смекчат шока, същинският проблем е на европейско равнище.

Проф. Герджиков счита, че борбата с корупцията е наложителна и би трябвало да се наложи атмосфера на непоносимост против нея.

Той акцентира, че не трябва да се споделя на България да не пречи на евроинтеграцията на районен съд Македония, а да приканват тях да съблюдават договорите за добросъдество.

Кандидат-президентът дефинира репликата на Румен Радев, че Борисов се е скрил под тогата му като " остроумна, само че безвкусна ". Той се надява след изборите България да бъде успокоена, обединена и изпълнена с очаквания.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР