Основен приоритет в развитието на Credissimo винаги е била грижата

...
Основен приоритет в развитието на Credissimo винаги е била грижата
Коментари Харесай

Взимаш - връщаш, винаги печелиш!

 Основен приоритет в развиването на Credissimo постоянно е била грижата за клиентите. От компанията за всекидневно се стремят да обезпечават висококачествено обслужване във всяко отношение, с което непрекъснато да обогатяват потребителското преживяване. Вече 14 години все по-голям брой клиенти постоянно се доверяват на професионализма и експертизата на водача в онлайн кредитирането в България. В знак на благодарност, Credissimo основава Лоялна стратегия за своите клиенти.

Взимаш - връщаш, постоянно печелиш! Това  мотото на програмата, която дава опция на всеки правилен клиент да печели от своя заем. Няма значение дали одеве си усвоил сумата, върнал си вноска в точния момент или си погасил своя заем. Credissimo ти подарява точки за преданост, които ще можеш да използваш като отстъпка при заявяване на идващ заем. 

Как можеш да станеш част от Лоялната стратегия? Изключително елементарно - единствено с няколко клика!

Ако до момента не си бил клиент на Credissimo, първата и най-важна стъпка е да заявиш своя заем на credissimo.bg. След това всичко се случва изцяло автоматизирано! Още с усвояването на заема ще получиш своите първи точки за преданост. 

Ако си сегашен клиент, можеш да активираш Лоялната стратегия през потребителския си профил в меню " Лоялна стратегия “. Броят точки, който ще получиш, зависи от сумата и типа на заема - както при неговото асимилиране, по този начин и при погасяване на заема. 

Credissimo прави оценка, когато си виновен и предан и погасяваш в точния момент своите вноски. Затова постоянно, когато това се случи, печелиш още точки от Лоялната им стратегия!

А по какъв начин може да се възползваш от събраните точки? По всяко време можеш да провериш насъбраните досега точки в твоя потребителски профил. Когато искаш да използваш събраните точки, можеш да го направиш при заявяване на идващия ти заем, като можеш да избереш дали искаш да приложиш всички налични точки или единствено част от тях. След това оскъпяването по заема автоматизирано ще намалее със съответната стойност на точките.

Включи се още през днешния ден и започни да печелиш на!  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | | Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще! ИЗПРАТИ НОВИНА Септември 2020 година пон вто сря чтв пет съб нед
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР