Основен приоритет на ПП МИР е връщането на българите от

...
Основен приоритет на ПП МИР е връщането на българите от
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Наш основен приоритет е връщането на българите от чужбина

Основен приоритет на Политическа партия МИР е връщането на българите от чужбина и изполването на техните познания, умения и опит за развиването и просперитета на нашата страна. Това съобщи ръководителят на партията Симеон Славчев в изявление за Evrotv.Media.
" Голяма част от българите в чужбина работят в огромни европейски и международни компании. Те могат да приложат наученото и своят опит тук, в нашата Родина. Затова и Политическа партия МИР предлага да се сътвори Министерство на фамилията. Основен приоритет на това ведомство ще бъде освен по какъв начин да се пребори демографската рецесия у нас, само че и по какъв начин да върнем българите от чужбина. Една от крайните цели на нашата партия е всяко едно българско семейство да има жилище, а за всяко дете достъп до обучение. Затова е връщане то българите от чужбина е наш главен, само че и витален приоритет, съобщи Симеон Славчев.
 В 69 страни ще гласоподават българите за новия парламент В 69 страни ще гласоподават българите за новия парламент
Централната изборна комисия (ЦИК) дефинира местата в страните, в които ще се образуват изборни секции отвън страната, и броя н...
Той посочи, че от Политическа партия МИР възнамеряват основаването на специфична онлайн платформа за българите в чужбина, където всеки може да предложи свои хрумвания и положителни практики от Европа и света за решаването на избрани проблеми в България. По този метод Политическа партия МИР цели да включи интензивно българите зад граница в обществено-политическия живот на страната.
Председателят на Политическа партия МИР показа и концепцията на партията за въвеждането на социалното-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество. Неговата същина е в уравновесеното и по едно и също време деяние на двата структуроопределящи правилото за независимост и правдивост, както и на правилото за обществено равнене и правилото на нравствена отговорност на всеки и на обществото като цяло.
" Социално-пазарното стопанство е потвърдена немска процедура, която е само съответна на условията на актуалното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната рецесия и невъзможност и ще направи българското икономическо знамение и ще трансформира България в мощна обществена и индустриална страна. Тази е процедура изцяло използвана за България, тъй като този модел е потвърдено ефикасен, изключително при общества, където има корупция. За страдание българското общество е такова и този модел ще измъкне България от демографската, обществената и моралната рецесия ", разяснява още водачът на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
Той показа и четирите съществени целта на партията за развиването на страната.
Първият от тях е туризма, като специалистите на Политическа партия МИР са пресметнали, че 1/7 от Брутният вътрешен продукт на страната може да се генерира от туризъм. " Тук не приказваме за евтиния сезонен морки туризъм. Тук става дума за целогодишен и високоплатен туризъм, при който да се употребяват неповторимите дадености на страната в исторически, културен и нравствен аспект. Особено място би трябвало да се отдели и на балнеолечението и потреблението на минералните извори на страната ", разяснява още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
 Българи в чужбина желаят повече секции във Англия, Съединени американски щати и Канада Българи в чужбина желаят повече секции във Англия, Съединени американски щати и Канада
Българи, живеещи в чужбина, желаят незабавна смяна в Изборния кодекс, с цел да може да се открият повече от 35 секции във Англия, СА...
Той разяснява, че другият главен приоритет на Политическа партия МИР е развиването на селското стопанство и връщането на ролята на българското село. Идеята е този основен бранш в стопанската система да се възроди и да се трансформира в един от главните браншове, както за ескпорт на продукция в чужбина, по този начин и за задоволяването на потребностите на българското общество с хранителни артикули. " Този дефицит, който изпитваме в селското стопанство, главно си пролича по време на пандемията и по тази причина развиването на този бранш е измежду главните цели на партия МИР ", разяснява още Симеон Славчев.
Развитието на инфраструктурата, превоза и логистиката е другият главен приоритет на партия МИР, като той цели да бъдат употребявани неповторимите географски характеристи на страната, посочи още Славчев.
Друг главен приоритет на Политическа партия МИР е развиването на високотехнологични и чисти произвеждане и цялостна цифровизация и въвеждане на електронното държавно управление.
Славчев разяснява още, че за заемането на всички административни длъжности в България би трябвало да се организират състезания, а партия МИР предлага браншовите организации да оферират фрагменти за всички управнически позиции на национални и локално равнище.
Линк на цялото изявление:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР