Основателят на WWE Винс Макмеън е обвинен от бивш служител

...
Основателят на WWE Винс Макмеън е обвинен от бивш служител
Коментари Харесай

Винс Макмеън от WWE, обвинен в сексуално насилие и трафик от бивш служител

Основателят на WWE Винс Макмеън е упрекнат от някогашен чиновник в трафик на полови услуги. Бившата служителка Джанел Грант твърди, че Макмеън я е принуждавал да прави секс с него и различен чиновник на WWE в подмяна на нейната работа. В допълнение към личното си нахлуване, Грант упреква Макмеън в полов трафик в WWE.

Искът, заведен в четвъртък във федерален съд в Кънектикът, твърди, че Грант е била наета от Макмеън през 2019 година, откакто родителите й са умряли надалеч и тя беше безработна. „ Но това, което изглеждаше като сън напролет на 2019 година, бързо се трансформира в призрачен сън “, се твърди в желае.

Грант твърди, че Макмеън я е подтикнал към полова връзка в подмяна на работата и скоро „ я е поздравил по долни дрехи, докосвал я е, неведнъж е желал обятия и е прекарвал часове в шерване на интимни детайлности за персоналния си живот. " Твърди се, че откакто е бил нает, Макмеън е споделял експлицитни фотоси на Грант с други чиновници и борци на WWE и е „ набирал хора да имат секс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР