Основателят на WikiLeaks Джулиан Асанж, който се укрива в посолството

...
Основателят на WikiLeaks Джулиан Асанж, който се укрива в посолството
Коментари Харесай

Джулиан Асанж вече с еквадорски паспорт


Основателят на WikiLeaks Джулиан Асанж, който се укрива в посолството на Еквадор в Лондон към този момент повече от 5 години, е получил паспорт за южноамериканската страна. Това заяви в понеделник всекидневникът " Ел Юнивърсо ", базирайки се на достоверни източници и въз основата данни в уеб страницата на Еквадорската данъчна работа. По техни сведения Джулиан Пол Асанж има паспорт с идентификационен номер 1729926483, публикуван още на 21 декември и важащ за северноцентралната провинция Пинчинча, съобщи БГНЕС. Не е прочут обаче статутът за престояване, който Асанж е получил.

Германската осведомителна организация ДПА напомни, че откакто медиите разпространиха новината, Министерството на външните работи на Еквадор заяви, че няма да отговори на " клюки или изкривена информация, извадена отвън подтекста " по отношение на Асанж.

Междувременно Асанж разгласява в сряда своя фотография в Twitter, облечен в тениска с цветовете на еквадорското знаме. Това бе първата обява на Асанж в микроблог мрежата след странното му известие на Нова година, включващо код от 60 знака и линк към известната английска ария Paper Planes на MIA.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР