Основателят на Университета по сингулярността в Силициевата долина Хосе Луис

...
Основателят на Университета по сингулярността в Силициевата долина Хосе Луис
Коментари Харесай

Учен разказа как ще стигнем до вечен живот


Основателят на Университета по сингулярността в Силициевата котловина Хосе Луис Кордейро описа пред изданието RT за технологиите на подмладяването, които ще дадат опция за безконечен живот, както и за телепатичните качества на човечеството.

Според футуролога в идващите 20-30 години ще се появят такива технологии, които ще дадат опция да се подмладяват хората и даже дза бъде избегната гибелта.

„ Ние ще можем да живеем по-дълго, запазвайки организма си в положително положение, а нашата последна цел е да получим опцията да живеем постоянно ”, сподели ученият.

Според него отсъства биологичен лимит за човешкия живот.

Освен това Хосе Луис Кордейро счита, че в бъдеще хората ще получат опция да поддържат връзка между тях благодарение на телепатията

„ Ще стартираме да поддържаме връзка по телепатичен път, мозъците ни ще се свързват напряко. Днес нашата връзка е несъвършена, тъй като устната тирада е доста неефективна технология, бих споделил примитивна ”, акцентира той.

Футурологът предсказа, че изкуственият разсъдък ще изпревари човешкия.

„ Идва друга технология – изкуственият разсъдък. Той ще се развие до равнището на човешкия, а по-късно ще го изпревари. Затова би трябвало да се обединим с изкуствения разсъдък. Би било доста целесъобразно ”, сподели ученият.

По-рано създателят на „ Спейс екс ” и „ Тесла ” Илън Мъск назова изкуствения разсъдък съществена опасност за човечеството. /РИА-Новости
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР