Основателят на Tesla и SpaceX, американският милиардер Илон Мъск разкри

...
Основателят на Tesla и SpaceX, американският милиардер Илон Мъск разкри
Коментари Харесай

Илон Мъск свали девет килограма с интервална диета

Основателят на Tesla и SpaceX, американският милиардер Илон Мъск разкри тайната на отслабването си в обществените мрежи. Публикация на тази тематика се появи в профила му в Twitter. Предприемачът призна, че се поддържа във форма благодарение на от време на време недояждане. Това е известно като така наречен интервална диета - периодично повтаряне на интервала на самоограничение и хранене в границите на денонощието.

Този режим е прочут още и като „ фастинг диета “. Най-лекият вид на този режим е самоограничение от храна в продължение на 12 ч. през които се одобряват единствено течности. Втората, по-строга стъпка е увеличение на прозореца без храна на 16-18 ч. Най-тежък е третият вид, през който гладуването е сред 19 и 21 часа, т.е в случай че последното хранене е в 18 ч., идващото би трябвало да е сред 13 и 15 ч. на идващия ден.

Мъск не прецизира кой от всичките е приложил. „ По съвет на добър другар от време на време заговявам и се усещам по-здрав “, сподели Мъск и означи, че в процеса на намаляване е употребявал мобилното приложение Zero. На собствен ред създателят на NorthmanTrader, финансистът Свен Хенрих, попита какъв брой кг е съумял да смъкна предприемачът. В отговор той съобщи, че откакто е достигнал „ най-голямото си нездравословно тегло “, той се е отървал от 20 паунда (приблизително девет килограма).

През юли папараците снимаха Илон Мъск без облекла по време на почивката му в Гърция. На фотосите на Daily Mail, 51-годишният милиардер беше засечен на борда на яхта по черни къси панталони. В мненията под оповестените фрагменти, читателите означиха, че ръководителят на SpaceX не може да се похвали, че е в добра форма, като означиха мастни натрупвания в региона на корема и гърдите, а също по този начин вниманието притегли и нездраво бледата му кожа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР