Основателят на SSV Network Алон Мурох, който е родом от

...
Основателят на SSV Network Алон Мурох, който е родом от
Коментари Харесай

Основател на блокчейн компания се присъедини към израелската армия в битката срещу Хамас

Основателят на SSV Network Алон Мурох, който е родом от Израел, направи изказване по отношение на неотдавнашното си постъпване в израелската войска по време на продължаващия натоварен спор с Хамас.

В обръщение, оповестено в X, платформа за обществени медии, Мурох хвърли светлина върху суровата действителност на обстановката, която надвишава това, което нормално се показва от медиите.

Той разкри, че е бил свикан в армията, и акцентира, че действителната обстановка надвишава информацията, налична посредством медиите.

Шокиращо е, че зашеметяващите 90 % от засегнатите от тази свирепост са почтени цивилни жители. Въпреки непрестанните старания за възстановяване на обстановката той призна, че този спор няма да бъде нито “ “.

Конфликтът сред Израел и Хамас ескалира на 8 октомври с ненадейно нахлуване, подхванато от Хамас от Газа, което наруши границата и докара до гибелта на няколкостотин души в разнообразни израелски обитаеми места.

В отговор Израел стартира въздушни удари и наземни интервенции, ориентирани към очистване на скрити позиции на Хамас и инфраструктура в Газа. По последни данни броят на жертвите надвишава 1,000 в Израел и към 900 в Газа, като по-голямата част от тях са почтени цивилни жители.

В резултат на тази вест цената на SSV претърпя незабравим спад от 12.5% през последните 24 часа и сега се търгува за $13.7.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР