Основателят на SpaceX и Tesla Илон Мъск не е получил

...
Основателят на SpaceX и Tesla Илон Мъск не е получил
Коментари Харесай

Мъск е с фалшива диплома за висше образование, твърди разследване

Основателят на SpaceX и Tesla Илон Мъск не е получил тапия по физика от Университета на Пенсилвания, нито е бил признат в докторската стратегия в Станфорд, заяви проверяващата група Capitol Hunters в Twitter.

 

Американският милиардер рискува да бъде лишен от американско поданство за подправяне на документи и нарушение на миграционното законодателство на Съединени американски щати, предизвестяват още оттова. 

 

Източниците на групата настояват, че Илон Мъск не е приключил физика в Университета на Пенсилвания през 1995 година, а дипломата му е подправена.

Според формалната биография на Мъск той е получил през 1997 година бакалавърска степен по стопанска система в този университет.

 

Някой би трябвало да го каже: Илон Мъск е лъгал в продължение на 27 години, пишат от Capitol Hunters като ползват документи. Мъск няма бакалавърска степен по физика или друга техническа компетентност нито е приключил докторската стратегия. Отпаднал е през 1995 година и е бил незаконен. По-късно тихомълком му е била уредена тапия - само че не в научна компетентност, прибавят те.

 

Както е известно, Илон Мъск е родом от Претория, ЮАР. Бъдещият милиардер идва в Канада на 17 години и учи в университета Куинс в Кингстоун. Две години по-късно продължава образованието си в Съединени американски щати. Сapitol Hunters са се заинтересували точно от този интервал в биографията му. Според тях той е нарушил и миграционното законодателство на Съединени американски щати, което е съществено закононарушение.

Someone has to say it: Elon Musk has lied for 27 years about his credentials. He does not have a BS in Physics, or any technical field. Did not get into a PhD program. Dropped out in 1995 & was illegal. Later, investors quietly arranged a diploma - but not in science.????1/
— capitolhunters (@capitolhunters)
 

Източник: Actualno.com

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР