Основателят на Neuroleadership Instituteо Дейвид Рок казва, че за мнозина

...
Основателят на Neuroleadership Instituteо Дейвид Рок казва, че за мнозина
Коментари Харесай

Справедливост и прогнозиране: От какво се нуждае един мениджър през 2024 г.

Основателят на Neuroleadership Instituteо Дейвид Рок споделя, че за мнозина ще бъде нужно да усвояват занапред 50% от нужните за близкото бъдеще лидерски качества

Помните ли една от мантрите от времето на пандемията? „ Не позволявайте положителните възможости на рецесията да бъдат пропилени! “ Съобразителните ръководители навсякъде са употребявали рецесията в публичното опазване на здравето, с цел да трансформират бизнеса по метод, който до неотдавна не е било допустимо да си показват - от отдалечена работа до грижа за психическото благоденствие на чиновниците. Сега претърпяваме различен вид рецесия, която е по-трудно да разберем и да намерим полезност в нея. Това е рецесия на неопределеността.

Опитайте се да си визиите цялата 2024 година. Виждаме единствено мъгла от несигурност. Интензитетът на политическите пристрастености към разлчните избори по света, спорът в Близкия изток, противодействието на самодейностите за обществена правдивост... Всичко това се случва на фона на напрежение сред работодатели и чиновници за това къде и по какъв начин да работят при достигнати едни от най-ниските ива на ангажираност и мотивираност на чиновниците в историята. Имайки поради тези провокации, ето няколко лидерски трендове, които си коства да следвате тази година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР