Основателят на “Майкрософт“ Бил Гейтс прогнозира, че след три години

...
Основателят на “Майкрософт“ Бил Гейтс прогнозира, че след три години
Коментари Харесай

Бил Гейтс прогнозира нова пандемия след три години

Основателят на “Майкрософт “ Бил Гейтс предвижда, че след три години може да възникне нова пандемия за човечеството.

Той беседва в подкаст с актрисата Рашида Джоунс и основния експерт по инфекциозни заболявания в Съединени американски щати Антъни Фаучи, заяви Бгнес. По време на диалога Джоунс го попита фактически ли нова пандемия заплашва човечеството.

" Да. И ще имаме шанс, в случай че това се случи след двадесет години ", сподели Гейтс. Според него обаче съществува сюжет, при който това може да се случи доста по-рано - след три години.

Независимо от това, както акцентира създателят на „ Майкрософт “, идващият път човечеството ще бъде „ по-подготвено “ за пандемия. Според него до тогава ще се появят добре създадени логаритми, в сходство с които ще се вкарва карантина и ще се подобрят системите за тестване на евентуалните носители на зараза.

„ Следващият път няма да бъдем толкоз глупави “, заключи той.

По-рано Гейтс предизвести, че обстановката с ковид може да се усложни през зимата. Според него в студения сезон хората прекарват повече време на закрито, уморяват се да вземат защитни ограничения и вирусът може да се развъжда по-активно. Милиардерът свързва отслабването на инфекцията с увеличение на производството на ваксини - по-късно, както отбелязва Гейтс, човечеството ще види " светлина в края на тунела ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР