Основателят на Майкрософт Бил Гейтс официално вече е свободен мъж

...
Основателят на Майкрософт Бил Гейтс официално вече е свободен мъж
Коментари Харесай

Бил Гейтс вече е разведен мъж

Основателят на " Майкрософт " Бил Гейтс публично към този момент е свободен мъж и разводът със брачната половинка му Мелинда към този момент е изцяло финализиран, заяви Business Insider, като се базира на правосъдни отчети.

Бил и Мелинда Гейтс оповестиха, че се развеждат, при започване на месец май т.г. Съдебният развой, при който бракът беше разтрогнат, ще влезе в историята като най-скъпият. Предходният сходен " връх " бе подложен от някогашната брачна половинка на създателя на " Амазон " Джеф Безос - Макензи Безос.

Гейтс е един от петте най-богати предприемачи в света, като благосъстоянието на фамилията му се прави оценка на 130 милиарда $.

65-годишният създател на " Майкрософт “ и 56-годишната Мелинда оповестиха развода си с туитове след 27 години брак. Тогава стана ясно, че Мелинда е почнала да се съветва с бракоразводни юристи още през октомври 2019 година Това е по същото време, когато " Ню Йорк тайм “ разкри, че Бил се е срещал няколко пъти с Джефри Епщайн, който се самоуби в пандиза предходната година, до момента в който чакаше правосъден развой по отношение на обвиняванията в трафик на секс.

Друг източник сподели, че новините за развода на двойката не са " изненада “, защото връзките на Бил с Епщайн са били " основата на раздора “ в брака им.

" Всяко другарство с Епщайн е мотив за кавги с Мелинда. Няма метод Мелинда да е желала той да прекарва времето си с Епщайн. “

Друг вътрешен човек твърди, че Мелинда се е борила с решението си да се разведе с Бил поради строгата си римокатолическа религия и се надява да получи отменяне от Ватикана, откакто гражданският им бракоразвод бъде финализиран.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР