Основателят на компанията за цифрова музика Believe се обединява с

...
Основателят на компанията за цифрова музика Believe се обединява с
Коментари Харесай

Believe се стреми да направи частна музикална група по-малко от 3 години след IPO

Основателят на компанията за цифрова музика Believe се сплотява с две капиталови компании в опит да направи компанията частна по-малко от три години след листването й в Париж.

Denis Ladegaillerie, създател и основен изпълнителен шеф на Believe, си партнира с компаниите за частен капитал EQT и TCV, най-големият акционер в компанията, с цел да предложи 15 евро в брой на акция на изключителни акционери в договорка, която прави оценка компанията на към €1,52 милиарда — 21% награда по отношение на цената на затваряне в петък.

Основана през 2005 година, Believe се разгласи за нова порода музикален лейбъл за ерата на стрийминг, който оказва помощ на по-малки, самостоятелни реализатори да усилят облагите си от платформи за стрийминг и да усилят видимостта си в интернационален проект. Неговото първично обществено предложение през 2021 година имаше за цел да се възползва от възходящия възторг на вложителите към музикалния бранш, който се радваше на завръщане към напредък с помощта на възхода на стрийминг плат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР