Основателят на Binance Чанпен Джао наскоро призна вината си във

...
Основателят на Binance Чанпен Джао наскоро призна вината си във
Коментари Харесай

Съдът реши: Директорът на Binance няма право да напуска САЩ

Основателят на Binance Чанпен Джао неотдавна призна виновността си по отношение на обвинявания, свързани с неговата крипто борса.

Съгласно решение на федерален арбитър от понеделник Джао е задължен да остане в Съединени американски щати за момента.

След като бе освободен под гаранция от $175 милиона, Джао ще бъде изправен пред чуване за изговаряне на присъда, планувано за 23 февруари. Докато прокурорите се опитваха да попречат на Джао да напусне страната преди произнасянето на присъдата, неговият юридически екип се застъпи за опцията му да пътува, като акцентира, че Джао непринудено е дошъл в Съединени американски щати, с цел да се признае за отговорен.

Съдията от Окръжния съд на Съединени американски щати Ричард Джоунс посочи, че Джао не може да се върне в ОАЕ “ “.

Прокурорите подчертаха своята изключителна рекомендация да разрешат на Джао да остане на независимост до произнасянето на присъдата. Въпреки че признават, че има заплаха той да избяга, те оферират този риск да бъде ръководен, като се изисква престоят му в Съединени американски щати и се предотврати завръщането му в ОАЕ.

Обвиненията против Джао и други лица са свързани с нарушение на Закона за банковата загадка посредством занемаряване на основаването на ефикасна стратегия за битка с прането на пари. Освен това съгласно Министерството на правораздаването те са упрекнати в съзнателно занемаряване на икономическите наказания на Съединени американски щати в опит да извлекат облага от американския пазар, без да се придържат към нужния американски юридически надзор.

Binance ще продължи активността си според преразгледаните насоки. Компанията е задължена да поддържа и укрепва програмата си за сходство, с цел да се приведе в сходство с американските стандарти за битка с прането на пари. Освен това Binance би трябвало да назначи самостоятелен наблюдаващ на сходството.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР