Основателят на Apple Стив Джобс е известен със своето визионерство

...
Основателят на Apple Стив Джобс е известен със своето визионерство
Коментари Харесай

Haй-вaжнoтo ĸaчecтвo пpи избopа нa cлyжитeли cпopeд Cтив Джoбc

Основателят на Apple Стив Джобс е прочут със своето визионерство и взор напред в бъдещето. С годините той се трансформира в знак на творчеството и стремежът към развиване. Още в ранните си години в екипа на Apple той е имал упоритостта да сътвори нещо особено и неповторимо, само че не е знаел ĸaĸ да откри хората, които да му оказват помощ в това начинание, написа money.bg.

В изявление от 80-те години той споделя грешките, които прави при наемането на хора при първите си стъпки в кариерата си.

Там той показва наложителното, по неговите думи, условие към претендентите за работа. Джобс споделя, че в началото той се стремял да наема наричани от него "професионалисти ".

"Това изобщо не проработи. Повечето от тях бяха клоуни. Можеха да управляват, само че не можеха да вършат каквото и да е друго ", споделя основателят на іPhone.

Стив Джобс споделя, че тогава се обръща към хора, които са доста положителни в това, което вършат, без наложително да са експерти. С други думи за него в най-важното качество за новите чиновници се трансформира не друго, а пристрастеността, с която работят. И с която съумяват да решат комплицирани задания.

Така Apple стартира да наема хора, които в пристрастеността си към технологиите наблюдават ĸaĸ те се развиват и се учат какво могат да вършат с тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР