Основателят на антивирусната софтуерна компания McAfee, Джон Макафи, намерен мъртъв

...
Основателят на антивирусната софтуерна компания McAfee, Джон Макафи, намерен мъртъв
Коментари Харесай

Почина създателят на McAfee

 Основателят на антивирусната софтуерна компания McAfee, Джон Макафи, открит мъртъв в испански затвор, е оставил в " Туитър " известие при положение на своята гибел, предава БНР.

В сряда испанският вестник " Паис “, базирайки се на полицейски източници, заяви, че Макафи се е самоубил в пандиза на община Сант Естеве Сесровирес в Каталуния. Тялото е намерено в затворническа килия. Пристигналите на мястото лекари се пробвали да извършат реанимация, само че без триумф.

В известие, оповестено на 15 октомври 2020 година, Макафи отбелязва, че няма да се самоубие. Той декларира, че е удовлетворен от всичко и има другари. Макфи отбелязва още, че в случай че ориста на американския финансист Джефри Епщайн, който умря в американски затвор, го сполети, това няма да е " по негова виновност ".

Макафи беше арестуван в Испания по искане на Съединени американски щати предходната година, след което съдът утвърди екстрадицията му. Според американските управляващи предприемачът е укривал налози, като е изпращал приходите си по сметките на подставени лица. Той е държан в пандиза в Барселона.

В средата на юни Макафи даде показания в испанския Национален съд, в които отхвърли всички обвинявания против него в Съединените щати, потвърждавайки, че имат " политически темперамент ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР