Основателят на Amazon реши да си купи апартамент на 5-то

...
Основателят на Amazon реши да си купи апартамент на 5-то
Коментари Харесай

Какво си купи основателят на Amazon

Основателят на Amazon реши да си купи апартамент на 5-то Авеню и 212-та в Манхатън, който е най-престижния регион на Ню Йорк. Тристайният парцел коства 16 млн. USD.

Интересно е да се означи, че това не е първото жилище, което Джеф Безос купува в постройката. Там той към този момент има жилища на обща стойност 80 млн. USD, откакто през юни 2019 година купи пентахаус на три равнища и два жилището на по-долните етажи. Пентахаусът се състои от 5 спални с 5 бани. Разгънатата му застроена повърхност е 900 кв.м. За пръв път парцелът се появи на пазара през 2017 година на офертна цена от 73.8 млн. USD. Безос го купува против 58 млн. USD. Дава и още 22 млн. USD за две прилежащи на него жилища. Всички притежавани от милиардера парцели са един до различен, което дава опция да бъдат сплоти и превърнати в дома фантазия, разясняват брокери.

„ Мисля, че стъпката подхваната от Безос е знак на доверие към пазара на недвижими парцели на Ню Йорк, откакто без значение от пандемията от ковид, най-богатият човек влага в първокласни имоти”, споделя водещият брокер на Dolly Lenz Real Estate Долли Ленц. То прецизира, че Безос е платил „ над пазарната цена”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР