Основателят и Изпълнителен Директор на myPOS World Христо Георгиев е

...
Основателят и Изпълнителен Директор на myPOS World Христо Георгиев е
Коментари Харесай

Българин е сред 70-те най-влиятелни основатели на Fintech индустрията в света

Основателят и Изпълнителен Директор на myPOS World Христо Георгиев е посочен като един от 70-те най-влиятелни създатели на бизнеси във Финтех промишлеността в света в преди малко излязлата книга на Agustun Rubini - “Fintech Founders”, която се популяризира от Amazon.

Книгата показва 70 профила на едни от най-иновативните и сполучливи създатели в областта на финансовите технологии и отрежда значимо място измежду тях за българския бизнесмен Христо Георгиев, който е и един от създателите и на iCard AD, водещо българско сдружение за електронни пари и карти.

Със седемдесет вдъхновяващи изявленията, книгата показва емблематични персони от целия свят, които слагат основите на международната финтех промишленост и образуват образа й през днешния ден. Христо Георгиев е включен в книгата поради иноваторския финансов артикул myPOS, който той и неговият екип основават и сполучливо осъществят в цяла Европа тръгвайки точно от България. Продуктът разрешава на всеки бизнес (предимно дребните и междинни търговци) в Европа да приема заплащания с карти и да получават и употребяват парите си неотложно без спомагателни такси за това и е въодушевяващ образец за съвременни платежни услуги, носещи обществени и стопански изгоди за обществото.



“Тази книга е отдадена на всички хора, които са се хвърлили с главата надолу, поставяйки на карта всичко, което имат, с цел да бъдат шефове сами на себе си и да подобрят живота на другите хора.” споделя създателят Agustun Rubini в предговора на книгата.

Чрез вдъхновяващата история на Христо Георгиев, в изданието “Fintech Founders” остава скъпа “българска следа” за иновация и триумф, която оказва помощ за позитивния имидж на България като едно от положителните места в Европа за основаване на водещи финтех артикули и услуги.

„ Можем да се гордеем, че над 100 хиляди търговци от дребния и междинния бизнес от Европа употребяват myPOS, чиято софтуерна платформа и картова система са основани в България “, споделя Христо Георгиев.

Създаден с задачата да подкрепя дребния и междинния бизнес, myPOS е артикул за елементарно и преференциално приемане на картови и електронни заплащания – без значение дали през ПОС терминал, онлайн или през мобилно устройство. myPOS е първият и към момента единствен финансов артикул в Европа, който съчетава безвъзмездна сметка с неповторим банков номер и неотложно приемане и прилагане на признатите заплащания, без спомагателни такси. Търговците имат достъп до средствата от направената продажба след броени секунди, което, в композиция с безплатната дебитна карта, им подсигурява еластичност и независимост да употребяват паричните потоци по най-ефективния метод.

myPOS предлага освен най-широката гама от интелигентни платежни терминали на Европейския пазар – от джобен размер до десктоп решения, само че и богат набор от потребни за всеки бизнес спомагателни услуги като Искане за заплащане по имейл/СМС, МО/ТО онлайн терминал за отдалечено заплащане, Онлайн чекаут решения и доста други.

В България услугата myPOS се предлага от Майпос АД, регистриран представител в Българска народна банка, а ПОС терминалите могат да бъдат закупени от магазина на myPOS в София или online от www.mypos.com.

Книгата Agustun Rubini - “Fintech Founders” се популяризира от януари 2020 от Amazon.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР