Основателят и главен изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск разкри

...
Основателят и главен изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск разкри
Коментари Харесай

Илон Мъск разкри, че преди време е помолил Apple да....

Основателят и основен изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск разкри във вторник, че в избран миг в предишното е отправил молба към изпълнителния шеф на Apple Тим Кук да придобие производителя на електрически коли.

"По време на най-мрачните дни от програмата за електрическите автомобили Model 3 се свързах с Тим Кук, с цел да обсъдим опцията Apple да придобие Tesla за 1/10 от настоящата стойност на компанията. Той отхвърли такава срещата ", написа Мъск.

Милиардерът направи забележките в отговор на новината, че Apple възнамерява да построи самоуправляваща се технология iCar. Според информация на Ройтерс, Apple е планувала 2024 година за стартирането на първия си пътнически автомобил, оборудван с батерия, планиран по фрапантно по-евтин метод.

Коментирайки отчети за това какво ще включва iCar на Apple, Мъск сподели, че Tesla към този момент употребява стоманен фосфат за своите транспортни средства със междинен обхват и се чуди какво имат поради информациите за така наречен "моноклетка ", като отбелязва, че нещо сходно е "електрохимично невероятно ".

Той добави: "Може би те са имали поради кафези, свързани дружно, като нашата структурна батерия? ".

Източник: bnr.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР