Основателят и фронтмен на британската рок крупа Тhe Who, Роджър

...
Основателят и фронтмен на британската рок крупа Тhe Who, Роджър
Коментари Харесай

Фронтменът на The Who обяви, че е глух

Основателят и фронтмен на английската рок крупа Тhe Who, Роджър Долтри, разгласи, че е " доста, доста ням ", заяви Metro. Това самопризнание музикантът направи по време на собствен концерт в Лас Вегас тази седмица, видео от което бе оповестено в TMZ.

Долтри посъветва своите почитатели да поставят тапите за уши, които той е пренебрегвал като млад и за които даже не е знаел. " Проблемът с тези неща в ушите, които нося, е че съм доста, доста ням. И аз ви поучавам всички вас - рок&рол фенове - носете си ш***те слушалки за уши на концертите ", сподели той пред натрупалата се аудитория.

Сега - 50 години след началото на своята кариера, артистът изясни, че употребява специфичен слухов уред и че е станал доста добър в четенето по устни. 

74 годишният Роджър Долтри е едно от именитите имена в рок музиката. Наред със своята тайфа, той развива и солова кариера. Първият му солов албум излиза през 1973 година, когато и самата група The Who e в апогея си. Долтри е непосредствен другар с гоелмия китарист Джими Хендрикс, както и с артиста Джим Морисън от The Doors.

Въпреки глухотата си обаче Роджър Долтри не счита да се разделя за в този момент с музиката и концертите. " Аз съм късметлия, че върша това, което върша, тъй че - благодаря. "

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР