Основателят Филип Матов е работил преди това в BNP Paribas

...
Основателят Филип Матов е работил преди това в BNP Paribas
Коментари Харесай

Инвестиционен фонд Belayer развива блокчейн у нас

Основателят Филип Матов е работил преди този момент в BNP Paribas Cardif

Думата belayer идва от планинарския диалект и съставлява индивидът, който подсигурява въжето, когато се катерим нагоре, разясни Филип Митов, създател и CEO на фонда

Инвестиционен фонд, отдаден на блокчейн-технологията, започва неотдавна на българския пазар. Belayer е учреден от консултантите по криптовалута и дигатални активи Филип Матов и Валентин Димитров.

Целта на фонда e да даде опция за инвестиция в развиването на тази нова технология посредством портфолио от криптовалути и крипто-токени, както и да работи за по-информирано публично мнение. За екипа на Belayer блокчейн е обществено събитие и един от дребното моменти, когато технология и общество узряват един към различен в един и същи миг.

Експертите на фонда ще срещат с опциите на технологията, допирните й точки с бизнеса и институциите, ще осведомят за рисковете и ще работят за по-висока рентабилност клиентите, показаха от Belayer.
още по тематиката
Има няколко начинa за присъединяване в развиването на тази нова технология: посредством инвестиция в криптовалути, копаене на криптовалути и планове с капацитет за развиването на блокчейн общественост, разясниха от фонда. Екипът на Belayer има няколкогодишен опит в крипто-сферата и има тесни контакт с крипто сцената на Япония.

От основаването си при започване на октомври до 27 ноември фондът регистрира рентабилност от 39,2%. По-ранни вложители в портфолиото на фонда са записали растеж на своите вложения с над 274%.

Основателят и CEO на Belayer Филип Матов е работил преди този момент в BNP Paribas Cardif в Япония, където се занимава с бизнес развиване, нови технологии и стартъпи. По време на престоя си в Токио става персонален консултант на Сатоши Кобаяши, създател на Smart Contract Japan и член на Enterprise Ethereum Alliance.

“Когато сътворих Belayer, желаех да покажа на нашите евентуални вложители, че това е един нов и провокационен път, по който ще вървим дружно. Думата “belayer ” идва от планинарския диалект и съставлява индивидът, който подсигурява въжето, когато се катерим нагоре”, разясни Митов.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР